Sisalmattor i populära storlekar

Hem > Standardstorlekar

Sisalmattor i populära storlekar

Skräddarsydda mattor efter dina behov

Hos Sisalmattor.se kan du beställa sisalmattor i populära storlekar som passar de flesta hem och möbleringar. Om du mot förmodan inte hittar något som passar kan du även måttbeställa din sisalmatta i önskad storlek, färg och kvalitet. Välj enkelt rätt matta, kantning och den storlek du önskar så tillverkar vi mattan efter ditt behov. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få offert på önskad matta och kantning innan du beställer.

Vad skiljer sisalmattor från Sisalmattor.se från andra?

Vi tar sisalmattan till nästa nivå med vårt unika erbjudande med kantningar i olika variationer och färger. Glöm standardmattan och säg hej till en ny variant av mattor i lyxiga och vackra naturmaterial. 

Vilken storlek ska jag välja?

Vi har tagit fram en storleksguide där du enkelt kan se populära storlekar tillsammans med möbler i standardstorlekar. Utöver att se hur det kan se ut är vårt tips att ta måtten på dina möbler och ytan du vill täcka och skräddarsy mattan exakt efter dina behov. Idag är det vanligare att man ramar in större ytor med hjälp av mattor med t.ex. hela möbelgruppen ovanpå eller främre benen på t.ex. soffa & fåtöljer i ett vardagsrum. Om du beställer matta till en matplats behöver du ca 50-60 ut från bordskanten för att få plats med hela stolen.

Vårt tips är att måtta ut olika mått och använda maskeringstejp för att skapa sig en uppfattning av hur mattan kommer bli. Sedan använder du ytan som du kommer använda den, provsitt på stolar, gå runt möbelgruppen och lev i ytan för att skapa dig en uppfattning om att mattan täcker tillräckligt stor yta och inte krockar men t.ex. dörrar eller skapar ojämnheter när man passerar ytan från andra rum eller ytor. 

Hur lång tid tar det med leveransen?

För att skona miljön och hålla nere våra kostnader lagerför vi våra mattor på stora rullar och skräddarsyr den åt dig för hand vid beställning. Beroende på typ av matta och kantning så varierar leveranstiden mellan 1-2 veckor till 4-6 veckor inklusive leverans inom Sverige.